Skip to Content
beskrivelse af billede


Find ud af, hvorfor Gartner har udpeget Dropbox som førende

Rekvirer "Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS)"-rapporten for 2016*

EFSS blev engang opfattet som en forbrugerkvalitetsløsning, men er i dag en væsentlig del af virksomheders drift. Og det er ikke så overraskende hvorfor: De bedste løsninger hjælper medarbejdere med at samarbejde og giver den fornødne sikkerhed, som it-teams har behov for. Så vi er stolte over at blive anerkendt som førende på dette område i Gartners "Magic Quadrant" for filsynkronisering og -deling for virksomheder (EFSS) for 2016.

Gartners Magic Quadrant-rapport vil hjælpe dig med at opnå en bedre forståelse af EFSS-markedet, sammenligne udbydere og finde den rigtige løsning til din virksomhed.

Download din egen kopi af rapporten i dag, hvori du kan læse om:
  • Hvad EFSS er, hvor markedet findes, og hvor det er på vej hen
  • Hvordan EFSS-udbydere kan sammenlignes vha. nøglekriterier
  • Hvorfor Dropbox er udpeget som førende på dette område

*Denne rapport er på engelsk.

Denne grafik er udgivet af Gartner, Inc. som en del af et større forskningsdokument og skal vurderes i hele dokumentets kontekst. Gartner-dokumentet er tilgængeligt på forlangende fra Dropbox.
Gartner støtter ikke nogen udbyder, produkt eller tjeneste, der optræder i deres forskningsudgivelser, og anbefaler ikke, at teknologibrugere udelukkende vælger de udbydere, som har de højeste vurderinger eller andre betegnelser. Gartners forskningsudgivelser indeholder Gartners forskningsorganisations meninger og skal ikke fortolkes som kendsgerninger. Gartner fralægger sig alle garantier, udtrykkelige eller underforståede, med hensyn til denne forskning, herunder alle salgbarhedsgarantier eller egnethed til et bestemt formål
Gartners "Magic Quadrant" for filsynkronisering og -deling for virksomheder for 2016 af Basso, Monica | Hobert, Karen A. | Mann, Jeffrey, 21. juli 2016

Download rapporten

*Påkrævet
Tilbage til toppen