Skip to Content
beschrijving afbeelding


Waarom Gartner Dropbox heeft uitgeroepen tot een leider

Ontvang het rapport* 'Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS)' 2016

Hoewel EFSS vroeger werd beschouwd als een product voor consumenten, is het nu een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering. En dat is ook niet zo gek: De beste oplossingen zorgen ervoor dat werknemers kunnen samenwerken en bieden de beveiliging die IT-teams nodig hebben. We zijn er trots op dat we zijn uitgeroepen tot een leider in het Gartner-rapport 'Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS)' voor 2016.

Het Magic Quadrant-rapport van Gartner helpt je om meer inzicht te krijgen in de EFSS-markt, aanbieders te vergelijken en de oplossing te vinden die bij jouw bedrijf past.

Download vandaag nog je exemplaar van het rapport en ontdek:
  • Wat is EFSS, hoe staat de markt ervoor en waar gaat de markt naartoe
  • De prestaties van verschillende EFSS-aanbieders voor de essentiĆ«le criteria
  • Waarom Dropbox is uitgeroepen tot een leider op dit gebied

*Dit rapport is in het Engels.

Deze afbeelding is gepubliceerd door Gartner, Inc. als onderdeel van een groter onderzoeksdocument en moet worden beoordeeld in de context van het hele document. Het document van Gartner is op verzoek verkrijgbaar bij Dropbox.
Gartner doet geen aanbevelingen voor enige leverancier, enig product of enige dienst weergegeven in diens onderzoekspublicaties, noch adviseert het gebruikers van technologie om alleen die leveranciers te kiezen met de hoogste scores of enige andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, waaronder eventuele garanties van de verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.
Gartner 2016 Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing, Basso, Monica | Hobert, Karen A. | Mann, Jeffrey, 21 juli 2016

Download het rapport

*Verplicht
Naar boven