Skip to Content
bildbeskrivning


Läs om varför Gartner framhåller Dropbox som ledare

Hämta rapporten ”Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS)” för 2016*

EFSS sågs tidigare som en konsumentlösning men är nu en avgörande del av hur företag drivs. Och det är inte att undra på: de bästa lösningarna hjälper medarbetare att samarbeta och tillhandahålla den säkerhet som IT-team behöver. Vi är stolta att erkännas som branschledare i Gartners 2016 års ”Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing (EFSS).”

Gartners Magic Quadrant-rapport hjälper dig att få en bättre förståelse för EFSS-marknaden, jämföra leverantörer och hitta den lösning som passar bäst för ditt företag.

Hämta ditt exemplar av rapporten idag och få information om:
  • vad EFSS är, hur marknaden ser ut och vart den är på väg
  • hur olika EFSS-leverantörer står sig mot varandra utifrån centrala kriterier
  • varför Dropbox utsågs till ledare i branschen.

*Rapporten är skriven på engelska.

Grafiken har publicerats av Gartner, Inc. som del av ett större undersökningsdokument och bör utvärderas i förhållande till hela dokumentet. Gartner-dokumentet kan erhållas från Dropbox på begäran.
Gartner rekommenderar inga leverantörer, produkter och tjänster som beskrivs i Gartners undersökningspublikationer och rekommenderar inte IT-användare att endast välja leverantörer som fått högsta betyg eller utmärker sig på annat sätt. Gartners undersökningspublikationer bygger på åsikter från Gartners undersökningsverksamhet och bör inte tolkas som fakta. Gartner frånsäger sig alla uttryckliga eller underförstådda garantier med avseende på undersökningsresultaten, inklusive garantier rörande marknadsmässighet och lämplighet för särskilda syften
Gartner 2016 Magic Quadrant for Enterprise File Synchronization and Sharing, Basso, Monica | Hobert, Karen A. | Mann, Jeffrey, 21 juli 2016

Hämta rapporten

*Krävs
Överst på sidan